HWI Machining

Carrière

HWI biedt een geweldige werkomgeving met veel kansen, professionele ontwikkeling en uitdagende carrières. Ontdek de mogelijkheden!

Afstudeerstages, stages en werkstudenten
Gebruik je verworven vaardigheden in de praktijk, kom ervaring opdoen. Wil je je theoretische kennis versterken met praktische ervaring? HWI biedt je verschillende mogelijkheden om tijdens je je tijdens je studie bij ons team aan te sluiten gedurende je stage, afstudeerstage of als werkstudent.

Professionals
Bent je geïnteresseerd in nieuwe carrièremogelijkheden in een omgeving met meerdere mogelijkheden? Bent je op zoek naar uitdagingen en wil je meer bereiken? De professionele perspectieven op het gebied van machinetechnologie zijn divers. Afhankelijk van je taak en positie bieden wij diverse mogelijkheden om nieuwe ervaringen op te doen. Ben je gepassioneerd over techniek en is flexibiliteit en samenwerken één van je sterke punten? Dan ben je van harte welkom!

Erkend leerbedrijf
HWI Machining is een erkend leerbedrijf. Binnen ons bedrijf trainen we beroepsonderwijsstudenten. Als je hierin bent geïnteresseerd aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vacatures
CNC Frezer (38 uur)
CNC Draaier (38 uur)

Stage
Stage calculatie

Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail op info@hwimachining.com of bel ons +31 (0) 172 42 44 00