HWI Machining

Engineering

HWI Machining doet al het engineeringswerk in samenwerking met TM Filters. TM Filters is evenals HWI Machining onderdeel van de HWI Group. TM Filters (voorheen Pressure Equipment Holland) heeft ontwerp, fabricage, inspectie en testmogelijkheden in huis. TM filters is uw partner bij het beschermen van belangrijke turbo machinery apparatuur zoals turbines, compressoren en pompen. De uitstekende kennis en ervaring van TM Filters in het omgaan met complexe projecten garanderen betrouwbaar partnerschap, tijdige levering en optimale prestaties bij al uw vragen en opdrachten.

Het uitgebreide kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat alle producten en diensten op de juiste wijze ontworpen, geconstrueerd en geïnspecteerd zijn volgens de eisen van de klant.

TM Filters worden geleverd volgens de API normen en zijn ontworpen volgend de strengste internationale codes zoals ASME, PED, NORSOK, DNV Offshore etc. Wij voldoen aan de eindgebruikers specificaties zoals gedefinieerd door Saudi Aramco, BOB, Shell, BP, Total, Statoil en vele anderen.

We hebben meer dat 30 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van high-end filteroplossingen. Filtrerings producten kunnen worden aangeboden aan OEM's, skid bouwer, EPC's en eindgebruikers.

Lees meer..


Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail op info@hwimachining.com of bel ons +31 (0) 172 42 44 00