HWI Machining

Draaierij

In de draaierij van HWI Machining maken we hoogwaardige producten voor diverse industrieën. Denk hierbij aan de chemische, offshore of de olie- en gasindustrie. De kwaliteits- en veiligheidsnormen binnen deze industrieën liggen hoog. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen heeft onze draaierij een door DNV-GL gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de ISO 9001:2015 norm geïmplementeerd.

Metaaldraaierij HWI Machining

Onze vakbekwame medewerkers zijn getraind om volledig volgens specifica-tie te fabriceren. Dankzij onze moderne CNC draaibanken kunnen wij zowel enkelstuks als se-ries nauwkeurig leveren. We maken kleine tot grote fijnmechanische machi-neonderdelen en gereedschappen voor elke branche en industrie. Tevens kunnen nabehandelingen geleverd worden. Naast het draaien van metaal kunnen wij ook zorgdragen voor het harden, slijpen, verzinken, honen of verchromen.

We hebben verschillende horizontale en verticale CNC-en conventionele draaibanken. Hierdoor hebben we de capaciteit om werkstukken te vervaar-digen met een diameter Ø10 tot Ø1600 mm op onze verticale draaibanken. Op onze horizontale draaibanken kunnen we onderdelen produceren tot een lengte van 2200 mm.

-

Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail op info@hwimachining.com of bel ons +31 (0) 172 42 44 00