;
  • Magazijnweg 4, 2404 CE, Alphen aan den Rijn | Kantooruren 08.00 tot 17.00 | Service 24/7

Werken bij

Werken bij HWI Machining betekent professionaliteit, veel uitdaging en heel veel groeimogelijkheden. Binnen ons bedrijf werken we voor internationale klanten die uiteenlopende opdrachten bij ons neerleggen: van het produceren van zeer complexe drukvaten tot het bedenken van toepassingen voor in de bouw.

Daarnaast zijn we een ambitieuze organisatie waar groei en ontwikkeling centraal staat. We bieden onze medewerkers daarvoor zoveel mogelijk kansen: of je nou een kantoorfunctie hebt of met machines werkt, stage loopt of een ervaren professional bent.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk alle vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@hwimachining.nl.

Onze mensen

Bij HWI Machining hebben we team van wel meer dan 50 mensen. Vakmensen zoals CNC-draaiers en frezers, kwaliteitscontroleurs en coördinatoren. We werken graag op gelijk niveau met elkaar samen en hebben veel onderling contact. Met onze collega’s, maar ook met partners en opdrachtgevers.

Ervaring van onze collega’s

“Bij HWI mocht ik al snel aan de slag met machines die een paar ton kosten. Die ik op school niet eens mocht opstarten. Het is een jong bedrijf, waar je veel kunt leren als stagiair. En inmiddels ben ik al 8 jaar in dienst. Eerst als machine operator, nu als planner en inkoper.”
Mark Mugge

In de blog van Mark lees je meer over zijn ervaring bij HWI. Hoe kwam hij hier terecht en wat maakt HWI uniek? Lees het in zijn blog!

Ons machinepark

Werken bij HWI betekent aan de slag gaan met innovatieve, uitdagende machines. Van conventionele draaibanken tot geavanceerde robots, volledig CADCAM-geprogrammeerd. Dankzij ons geavanceerde machinepark biedt HWI Machining veel uitdagingen voor zowel beginnende als ervaren professionals in de machinetechnologie.

Stagemogelijkheden

HWI Machining is een erkend leerbedrijf. Binnen ons bedrijf trainen we dan ook meerdere beroepsonderwijsstudenten, maar ook studenten op andere niveaus zijn welkom binnen ons team. Tijdens je stage besteden we veel aandacht aan maken van zoveel mogelijk praktijkuren. Zo heb je na je stage of werkperiode waardevolle ervaring opgedaan.

Vacatures

Technisch administratief medewerker (ca. 24 uur)

In deze veelzijdige uitdagende functie als technisch administratief medewerk(st)er ben je een duizendpoot die administratieve ondersteuning zal bieden aan de afdelingen Verkoop, Inkoop/Planning en Kwaliteitscontrole.

Productie Assistent (38 uur)

Onze Productie Assistent is verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende werkzaamheden op aanwijzing van de Team Coördinatoren ten behoeve van de gehele organisatie.