HWI Machining

Kwaliteit

HWI Machining levert producten aan bedrijven in verschillende industrieën, waarbij wordt gewerkt met extreem hoge drukken, gevaarlijke stoffen en hijsinstallaties. In deze industrieën worden alleen de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen geaccepteerd. Onze medewerkers zijn getraind om volledig volgens specificatie te fabriceren voordat uitlevering plaatsvindt. De door ons gebruikte materialen zijn middels materiaalcertificaten 100% te traceren tot aan de bron.

Om het kwaliteitsniveau te garanderen heeft HWI Machining een door DNV gecertificeerd kwaliteitssysteem op basis van de norm ISO 9001:2158 geïmplementeerd door de gehele organisatie. HWI heeft een doorstempelbevoegdheid voor materialen met een 3.1 keuringsrapport volgens DIN EN 10204 toegekend door DNG-GL. Dit zorgt ervoor dat we producten snel en kosteneffectief kunnen leveren. De bestemming van onze producten is vaak de chemische, offshore- of olie- en gasindustrie.

Certificaten

Doorstempel certificaat
Voor uitlevering aan de klant worden alle producten in onze uitgebreide meetkamer voorzien van de benodigde kalibers en meetapparatuur alsook een computergestuurde 3D FARO meetarm nagekeken. Levering van producten met diverse certificaten van verschillende organisaties behoort tot de mogelijkheden.ISO 9001: 2015
HWI is door DNV GL bevoegd om materialen met een 3.1 keuringsrapport of 3.2 keuringscertificaat volgens DIN EN 10204 door te stempelen. Dankzij ons ISO 9001: 2015 beheerssysteem kunnen we voldoen aan kwaliteitseisen die klanten en autoriteiten stellen.


Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail op info@hwimachining.com of bel ons +31 (0) 172 42 44 00