;
  • Magazijnweg 4, 2404 CE, Alphen aan den Rijn | Kantooruren 08.00 tot 17.00 | Service 24/7

Nieuwe website

  • juli 2, 2021
1024 322 HWI Machining

Onze nieuwe website staat live

Verbeteren, innoveren, aanpassen. Bij HWI Machining staan we nooit stil. Ook niet als het om onze eigen bedrijfsvoering gaat. We zijn dan ook heel trots om te mogen aankondigen dat we een gloednieuwe website hebben. Hier maken we onze diensten nog beter vindbaar, wordt zichtbaar welke kwaliteitsnormen we nastreven en vertellen we alles over werken bij HWI. 

Diensten nog beter vindbaar

Eén van de aanpassingen die we op onze website doorvoerden, is het centraal stellen van onze diensten. Bij HWI Machining bewerken we namelijk uiteenlopende materialen op allerlei verschillende manieren. We draaien, frezen, kotteren en zagen – en deze veelzijdigheid wilden we nog beter toelichten. Op alle onderliggende pagina’s wordt daarom nu duidelijk welke werkzaamheden we uitvoeren en met welke machines we dit doen.

We zijn dan ook heel trots om te mogen aankondigen dat we een gloednieuwe website hebben.

Kwaliteit zichtbaar maken

Iets wat we nu ook meer naar voren laten komen, is de kwaliteit die we bij HWI leveren. Omdat de producten die we vervaardigen onderhevig zijn aan strenge kwaliteitseisen, beschikt ons machinepark over een DNV-GL gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de ISO 9001:2015 norm. Ook zijn we bij HWI volledig doorstempelbevoegd. Dit lichten we nu toe op de pagina Kwaliteit – op deze manier wordt in één opslag duidelijk  welke kwaliteitsnormen wij aanhouden in ons werk.

Werken bij HWI

CNC-frezer, draaier of kwaliteitscontroleur en op zoek naar een baan? Op de nieuwe pagina Werken bij HWI krijgen sollicitanten nu een helder beeld van ons bedrijf. Hier staan niet alleen de meest recente vacatures, maar laten we ook medewerkers aan het woord over hun ervaringen. Ook vertellen we meer over de ambities die we bij HWI hebben.

Wat vindt u van onze nieuwe website? Laat het ons weten via een persoonlijk bericht op LinkedIn, of stuur ons een e-mail naar info@hwimachining.nl. We zijn heel benieuwd.